Си биле Трпе и Трпана, и отишле во банка да извадат пари. Во исто време во банката влегол лопов да краде. И украл што украл и пред да си оди го прашува човекот што чекал во редот.
– Ти ме виде ли?
И човекот рекол да и лоповот го убил. И така дошле на ред и Трпе и Трпана. И лоповот го прашал Трпе:
– Ти ме виде ли?
А Трпе рекол:
– Не јас не те видов, ама Трпана те виде!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Trpe-1.jpg?fit=473%2C355https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Trpe-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицСи биле Трпе и Трпана, и отишле во банка да извадат пари. Во исто време во банката влегол лопов да краде. И украл што украл и пред да си оди го прашува човекот што чекал во редот. – Ти ме виде ли? И човекот рекол да и лоповот го убил. И...Смеј се секој ден
loading...