Возе Трпе со фичето низ градот, и на семафорот пред него застануе еден џип, а Трпе удара во него.
Од џипот излева еден изнервиран мажиште, гледа фичо окапано, го гледа и Трпе окапан нема шо да му земиш, и се врте, влева во џипот и продужуе.
На вториот семафор застануе џипот, Трпе пак удара во него.
Излева човекот и на Трпе му вика:
— А бе пријателе да те питам нешто, мене каа ме нема, ти како запираш бе?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Застава.jpg?fit=236%2C157https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Застава.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВозе Трпе со фичето низ градот, и на семафорот пред него застануе еден џип, а Трпе удара во него. Од џипот излева еден изнервиран мажиште, гледа фичо окапано, го гледа и Трпе окапан нема шо да му земиш, и се врте, влева во џипот и продужуе. На вториот семафор застануе џипот,...Смеј се секој ден
loading...