Значи ова русинкиве какви се, се авиони! Ш’убав народ! Бре од ладното ќе да е! Убавица!

rusinka-ubavica

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusinka-Ubavica-1.jpg?fit=403%2C604https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusinka-Ubavica-1.jpg?resize=120%2C70AleksandarАвтоДевојка,РусијаЗначи ова русинкиве какви се, се авиони! Ш'убав народ! Бре од ладното ќе да е! Убавица!  Смеј се секој ден
loading...