Стивен Тајлер му се придружи и присутните се воодушевија!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Aeorsmit-Tajler-Moskva.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Aeorsmit-Tajler-Moskva.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаСтивен Тајлер му се придружи и присутните се воодушевија! https://www.youtube.com/watch?v=HNaF4-oK_OoСмеј се секој ден
loading...