Си биле уметник, доктор и програмер и ги прашале: Што е подобро да имаш само жена или да имаш и швалерка?
– Уметникот вика поубаво е швалерка, по возбудлив живот, поголема инспирација и сл
– Докторот вика поубаво е само жена, тоа е мирен живо, сигурна иднина
– на крај Програмерот вика, нај арно е да имаш и жена и швалерка,
жената ќе мисли дека си кај швалерката, швалерката ќе мисли дека си кај жената
а ти на раат си програмираш.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/programmer-cartoon.jpg?fit=450%2C369https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/programmer-cartoon.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицСи биле уметник, доктор и програмер и ги прашале: Што е подобро да имаш само жена или да имаш и швалерка? - Уметникот вика поубаво е швалерка, по возбудлив живот, поголема инспирација и сл - Докторот вика поубаво е само жена, тоа е мирен живо, сигурна иднина - на крај Програмерот вика,...Смеј се секој ден
loading...