Трпаниња од Бразил ги мотивира гледачите на оваа утринска емисија! И шо велите успева во тоа или?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Трпаниња.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Трпаниња.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВВодителка,ТВТрпаниња од Бразил ги мотивира гледачите на оваа утринска емисија! И шо велите успева во тоа или? https://www.youtube.com/watch?v=YE7qld9qsCYСмеј се секој ден
loading...