Учителката ѓи испрашува децата кој колку знае нешто за лековите!
–Се јавило едно учениче!
–Аналгин, за болќи.!
–Андол, за настинка!
–Вијагра, за пролив?! Учителката зачудено го прашува?
–Како тоа за пролив бе?!
–Ученичето одговара:
–Дома мајками, секогаш му вика на таткоми:
–„Земи веќе еднаш од таа Вијагра,
–Да ти го стврдне тоа гомно„.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Вицвајз.jpg?fit=399%2C313https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Вицвајз.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицУчителката ѓи испрашува децата кој колку знае нешто за лековите! --Се јавило едно учениче! --Аналгин, за болќи.! --Андол, за настинка! --Вијагра, за пролив?! Учителката зачудено го прашува? --Како тоа за пролив бе?! --Ученичето одговара: --Дома мајками, секогаш му вика на таткоми: --„Земи веќе еднаш од таа Вијагра, --Да ти го стврдне тоа гомно„.Смеј се секој ден
loading...