Учителот Мите се оженил на стари години па учениците му напишале на табла:
Ожени се чичко Мите,
Ќе има за сите!
А тој допишал:
Кога беше млад Мите
Им е**ше мајките на сите.
Затоа толку ве има,
П**ка ви материна!

Зготвено од Горан!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/TEACHER.jpeg?fit=308%2C163https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/TEACHER.jpeg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицУчителот Мите се оженил на стари години па учениците му напишале на табла: Ожени се чичко Мите, Ќе има за сите! А тој допишал: Кога беше млад Мите Им е**ше мајките на сите. Затоа толку ве има, П**ка ви материна! Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...