Уште ова ни требаше. Како тргнала работава ќе заборавиме да одиме. За почеток ќе се употребува на аердроми а после чувајте се од баби и дедовци на тротоари ќе пичат со куферчињава маме ќе ебавет!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ферари-Куфер.jpg?fit=1024%2C640https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ферари-Куфер.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноУште ова ни требаше. Како тргнала работава ќе заборавиме да одиме. За почеток ќе се употребува на аердроми а после чувајте се од баби и дедовци на тротоари ќе пичат со куферчињава маме ќе ебавет! https://www.youtube.com/watch?v=2AbTWzTTmDkСмеј се секој ден
loading...