Се среќаваат двајца дипломирани инженери по физика на 10 годишнината од дипломирањето на ПМФ.
– Колега ти што работиш?
– Како да ти кажам… добивам плата за да се борам со силата на земјината тежа.
– Ооо… вие сте еден од ретките што нашол работа по струка.
– Не бе, товарам вреќи во цементара.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Fizicari.jpg?fit=450%2C353https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Fizicari.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморСе среќаваат двајца дипломирани инженери по физика на 10 годишнината од дипломирањето на ПМФ. – Колега ти што работиш? – Како да ти кажам… добивам плата за да се борам со силата на земјината тежа. – Ооо… вие сте еден од ретките што нашол работа по струка. – Не бе, товарам вреќи во...Смеј се секој ден
loading...