Јако бате беше Жан Клод! Се согласвате?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/жанклод-вандам-кикбоксер-сцена.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/жанклод-вандам-кикбоксер-сцена.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТепачка,ФилмЈако бате беше Жан Клод! Се согласвате? https://www.youtube.com/watch?v=1Q3stFYLVa4Смеј се секој ден
loading...