Кога го погубиле умрел со насмевка на лицето.

Hamza

-Не ми е жал за ништо – изјавил модерниот Робин Худ пред да го обесат!

Ова е пораката – ПАРИТЕ И МОЌТА СЕ НИШТО АКО НЕ СЕ ИСКОРИСТАТ ЗА ДА СЕ СОЗДАДЕ ПОДОБАР СВЕТ!

Зготвено од д’ етнографер!

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/MOderen-Robin-Hud.jpg?fit=570%2C429https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/MOderen-Robin-Hud.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалКога го погубиле умрел со насмевка на лицето. -Не ми е жал за ништо - изјавил модерниот Робин Худ пред да го обесат! Ова е пораката - ПАРИТЕ И МОЌТА СЕ НИШТО АКО НЕ СЕ ИСКОРИСТАТ ЗА ДА СЕ СОЗДАДЕ ПОДОБАР СВЕТ! https://www.youtube.com/watch?v=l7JHLutvsX8 Зготвено од д' етнографер!  Смеј се секој ден
loading...