Извонредниот филм на Јапонскиот режисер Тадеши Китано од 1997. Бај д’ уеј добитник на Златен Лав во Венеција истата година.

За оние што сакаат да го изгледаат еве го целиот филм

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-2-2.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-2-2.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТрејлер,ФилмИзвонредниот филм на Јапонскиот режисер Тадеши Китано од 1997. Бај д' уеј добитник на Златен Лав во Венеција истата година. https://www.youtube.com/watch?v=fHpV5-pRwHU За оние што сакаат да го изгледаат еве го целиот филм https://www.youtube.com/watch?v=EUFUgjTPrVcСмеј се секој ден
loading...