Во текот на ноември и декември Стефанија имаше повеќе концерти низ Македонија, промоцијата на првиот музички албум на Стефанија завршува на 17.12. (четврток), 19ч. во МНТ (мала сцена) – Скопје.

Неколку одлични фотки од фото сесијата на Стефанија

Stefanija1

Stefanija3

Stefanija2

“Моја основна идеја е мојата музика да допре до сите слоеви на публиката во Македонија, но посебно важна за мене е публиката со СПЕЦИЈАЛНИ ПОТРЕБИ, затоа што за таа таргет група многу ретко се води грижа, а тие луѓе се исто така еднакво чувствителни кон целата уметност што се случува околу нас. Точно заради тоа, јас ги вклучив и децата со оштетен говор и слух во перформансот со кој го промовираме албум …

Повеќе инофрмации на следниов линк

Stefanija-skopje-MNT

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Stefanija-skopje-MNT.jpg?fit=1024%2C720https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Stefanija-skopje-MNT.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаВо текот на ноември и декември Стефанија имаше повеќе концерти низ Македонија, промоцијата на првиот музички албум на Стефанија завршува на 17.12. (четврток), 19ч. во МНТ (мала сцена) - Скопје. Неколку одлични фотки од фото сесијата на Стефанија “Моја основна идеја е мојата музика да допре до сите слоеви на публиката...Смеј се секој ден
loading...