Поефтино одкласично куќа! Ќе има ли некој храброст кај нас да направи ваква куќа! Природна изолација – еколошка куќа! Шо велите! Нија велиме фантастиш!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Hobiti-kuka.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Hobiti-kuka.jpg?resize=105%2C70ЧорбаТехноТехноПоефтино одкласично куќа! Ќе има ли некој храброст кај нас да направи ваква куќа! Природна изолација - еколошка куќа! Шо велите! Нија велиме фантастиш! https://www.youtube.com/watch?v=fi766gJldQgСмеј се секој ден
loading...