ПОСЛЕ ДАДЕНОТО  ИНТЕРВЈУ ЗА АНГЛИСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА  ДЕКАНОТ ЛИЧНО ГО ПОБАРАЛ ХРИСТО СТОИЧКОВ ДА МУ ЧЕСТИТА  ЗА ОДЛИЧНАТА ДИКЦИЈА

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/STOICKOV-INTERVJU.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/STOICKOV-INTERVJU.jpg?resize=105%2C70ЧорбаСмешно видеоХуморСмешно видеоПОСЛЕ ДАДЕНОТО  ИНТЕРВЈУ ЗА АНГЛИСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА  ДЕКАНОТ ЛИЧНО ГО ПОБАРАЛ ХРИСТО СТОИЧКОВ ДА МУ ЧЕСТИТА  ЗА ОДЛИЧНАТА ДИКЦИЈА https://www.youtube.com/watch?v=KLE843MVQ4kСмеј се секој ден
loading...