Лежи Црногорец на плажа, ставил шешир на половиот орган и на шеширот натпис: ГЛЕДАЊЕ 5 ЕВРА. Поминале две дами, ставиле 5 евра, го кренале шеширот и погледнале. Едната дама прашува: – А колку чини малку да поработи? Црногорецот одговара: – Бегај таму, да сака да работи, не би просел.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ГАРФИЛД.jpg?fit=564%2C460https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ГАРФИЛД.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЛежи Црногорец на плажа, ставил шешир на половиот орган и на шеширот натпис: ГЛЕДАЊЕ 5 ЕВРА. Поминале две дами, ставиле 5 евра, го кренале шеширот и погледнале. Едната дама прашува: – А колку чини малку да поработи? Црногорецот одговара: – Бегај таму, да сака да работи, не би просел.Смеј се секој ден
loading...