Со сета сила го маваат по јајца, а овој ни да трепне и не само тоа туку и се смее! Неговото индијанско име е Железно Маде!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Cak-Noris-real.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Cak-Noris-real.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВСо сета сила го маваат по јајца, а овој ни да трепне и не само тоа туку и се смее! Неговото индијанско име е Железно Маде! https://www.youtube.com/watch?v=5cuyhkmljT0Смеј се секој ден
loading...