Арно ама Путиновите специјалци од нигде никаде се појавија и некој нае*а! Раката на правдата е долга особено во Русија!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Calamdzii-Ruski-Specijalci.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Calamdzii-Ruski-Specijalci.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутин,Русија,ТепачкаАрно ама Путиновите специјалци од нигде никаде се појавија и некој нае*а! Раката на правдата е долга особено во Русија! https://www.youtube.com/watch?v=MAdlBukyCJ0Смеј се секој ден
loading...