Тие се пуваа и пуваа со 200 км на час ама од нигде никаде се појави Трпе со Голфот Кец и …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Calamdzii-Golf1.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Calamdzii-Golf1.jpg?resize=100%2C70AleksandarАвтоАвтоТие се пуваа и пуваа со 200 км на час ама од нигде никаде се појави Трпе со Голфот Кец и ... https://www.youtube.com/watch?v=D5RD6pn6D18Смеј се секој ден
loading...