Чичко Путин им честита Божик на сите православни Христијани!

За многу години нека е!

Христос се роди! Навистина се роди!

putin-bozik

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Bozik.jpg?fit=597%2C606https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Bozik.jpg?resize=120%2C70AleksandarРиалПутин,РусијаЧичко Путин им честита Божик на сите православни Христијани! За многу години нека е! Христос се роди! Навистина се роди!  Смеј се секој ден
loading...