Градоначалникот на Бургас на својот профил обајвил шега на своја сметка откако добивал многу барања од учениците да им го продолжи зимскиот распуст. Оргинална идеја! Секоја Чест за Чичо Кмет!

chicho-kmet

Линк за целиот текст само кликнете тука

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/chicho-kmet.jpg?fit=885%2C660https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/chicho-kmet.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалГрадоначалникот на Бургас на својот профил обајвил шега на своја сметка откако добивал многу барања од учениците да им го продолжи зимскиот распуст. Оргинална идеја! Секоја Чест за Чичо Кмет! Линк за целиот текст само кликнете тукаСмеј се секој ден
loading...