Ја скршија вратата и дојдоа да му помогнат …

Затворски ферплеј! Секоја Чест!

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Затвореници-помош.jpg?fit=750%2C416https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Затвореници-помош.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалЈа скршија вратата и дојдоа да му помогнат ... Затворски ферплеј! Секоја Чест! https://www.youtube.com/watch?v=Dr8umaLY4is  Смеј се секој ден
loading...