Поглед од кабината! Вауууууу! Ова како во авион да си работава! Шо велите!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Japonski-Voz-Kabina.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Japonski-Voz-Kabina.jpg?resize=100%2C70AleksandarТехноТехноПоглед од кабината! Вауууууу! Ова како во авион да си работава! Шо велите! https://www.youtube.com/watch?v=ABvAOOkqDXsСмеј се секој ден
loading...