Сакате да постигнете нешто? Епа испотете го малку газот! Станете од удобната фотеља и започнете ја битката со вашите лоши навики. Што и да посакате можете да постигнете само ако вложите доволно труд. Но да не должиме многу! Погледнете го ова три минутно видео! Тој секако го кажа ова многу поубаво од нас!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Svarceneger-motivacija.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Svarceneger-motivacija.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортСакате да постигнете нешто? Епа испотете го малку газот! Станете од удобната фотеља и започнете ја битката со вашите лоши навики. Што и да посакате можете да постигнете само ако вложите доволно труд. Но да не должиме многу! Погледнете го ова три минутно видео! Тој секако го кажа ова...Смеј се секој ден
loading...