И која фотка ја објави?

Бата-Драган  –

Збогум мој помлад брате. Белград веќе нема да биде ист без тебе!

 

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бата-Драган-1.jpg?fit=620%2C385https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бата-Драган-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈИ која фотка ја објави?   - Збогум мој помлад брате. Белград веќе нема да биде ист без тебе!    Смеј се секој ден
loading...