Инцидентот во Егејското море меѓу турски рибарски брод и руски воен брод!

До вчера први пријатели а денес на раб на војна. Ту мајката каде отиде светов.

Па нели Русиве нуклеарка ќе им градеа! Нели ефтин гас добиваат! Нели гасовод ќе градеа?

Некој ја утна работава! Дали Путин или Ердоган? Тоа ќе се види на следните избори. Во секој случај на Турција не и е во интерес да влегува во конфликт со Русија. Ама како некој да ги мести работава.  Нешто како Југославија во 90 есетите ни мириса работава. Вие шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusija-Turcija.jpg?fit=620%2C350https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusija-Turcija.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаИнцидентот во Егејското море меѓу турски рибарски брод и руски воен брод! До вчера први пријатели а денес на раб на војна. Ту мајката каде отиде светов. Па нели Русиве нуклеарка ќе им градеа! Нели ефтин гас добиваат! Нели гасовод ќе градеа? Некој ја утна работава! Дали Путин или Ердоган? Тоа ќе...Смеј се секој ден
loading...