Интересен краток филм на еден Американец за најголемиот ум во историјата на човештвото.

Накратко кажува за тоа каков буљаш бил Едисон наспроти едноставноста, скромноста и генијалноста на Балканецот! Погледнете го трае само 3 минути!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Edison-vs.-Tesla.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Edison-vs.-Tesla.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмФилмИнтересен краток филм на еден Американец за најголемиот ум во историјата на човештвото. Накратко кажува за тоа каков буљаш бил Едисон наспроти едноставноста, скромноста и генијалноста на Балканецот! Погледнете го трае само 3 минути! https://www.youtube.com/watch?v=iEJNJ0rFSe8Смеј се секој ден
loading...