Нашата служба за чистење снег веднаш им излегла во пресрет и резултатите се очигледни! Шегата на страна погледнете како изгледа снежната покривка на Јапонските Алпи на осторовот Хоншу! Можеби треба да побараме некој совет за чистење снег! Како да знаат шо прават!

Јапонија побарала помош од Македонија за справување со снегот и ...! Видео!https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Јапонија.jpg?fit=1024%2C768https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Јапонија.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморРеалНашата служба за чистење снег веднаш им излегла во пресрет и резултатите се очигледни! Шегата на страна погледнете како изгледа снежната покривка на Јапонските Алпи на осторовот Хоншу! Можеби треба да побараме некој совет за чистење снег! Како да знаат шо прават! https://www.youtube.com/watch?v=xNBUdET_oPoСмеј се секој ден
loading...