Изгледа дека Каталонците направија добра зделка! Погледнете ги неговите најдобри одбрани!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Јаспер-Килесен-Барселона.jpg?fit=1024%2C512https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Јаспер-Килесен-Барселона.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортФудбалИзгледа дека Каталонците направија добра зделка! Погледнете ги неговите најдобри одбрани! https://www.youtube.com/watch?v=t4K38KNxTgYСмеј се секој ден
loading...