Кој има право да ти каже како да се викаш? Сите мои предци беа Македонци и јас сум Македонец! Видео од 7 минути на Англиски кое нема да ве остави рамнодушни …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Jas-sum-Makedonec.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Jas-sum-Makedonec.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалКој има право да ти каже како да се викаш? Сите мои предци беа Македонци и јас сум Македонец! Видео од 7 минути на Англиски кое нема да ве остави рамнодушни ... https://www.youtube.com/watch?v=8lqBsJvpfzMСмеј се секој ден
loading...