Да се потсетиме на времето кога сите можеа да си дозволат да отидат на одмор!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Југославија-одмор-1978.jpg?fit=230%2C230https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Југославија-одмор-1978.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈДа се потсетиме на времето кога сите можеа да си дозволат да отидат на одмор! https://www.youtube.com/watch?v=SX6_8W7b3YwСмеј се секој ден
loading...