Другпат пак дојдете да гледате како полетува Боинг 474! Како ги дувна како пердуви! Погледнете!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dzambo-Dzet-Plaza-duva-lugje.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dzambo-Dzet-Plaza-duva-lugje.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалАвиони,РеалДругпат пак дојдете да гледате како полетува Боинг 474! Како ги дувна како пердуви! Погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=GqVjD3nBSQgСмеј се секој ден
loading...