Џандарот и Чочекот (Виц)

Џандар запира возило и го прашува шоферот:
– Касетофон имаш?
– Имам!
– Пуштај еден чочек!
Пуштил човекот чочек а џандарот почнал да меша,да се крши,па му вели на шоферот:
– Што гледаш бе,ај залепи ми 50 евра на чело!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/полицаец.jpg?fit=380%2C220https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/полицаец.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЏандарот и Чочекот (Виц) Џандар запира возило и го прашува шоферот: - Касетофон имаш? - Имам! - Пуштај еден чочек! Пуштил човекот чочек а џандарот почнал да меша,да се крши,па му вели на шоферот: - Што гледаш бе,ај залепи ми 50 евра на чело!Смеј се секој ден
loading...