Низа од свирепи околности претвораат тивко и повлечено момче во суров, бескомпромисен водач на група отфрлени штитеници од дом за деца без родители. Заедно, тие тргнуваат во слепа одмазда кон светот зад нивните ѕидови, што им нанел само болка и страдање. Светот во кој за нив, постои само едно, заедничко име – Џган.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дзган.jpg?fit=952%2C536https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дзган.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТрејлер,ФилмНиза од свирепи околности претвораат тивко и повлечено момче во суров, бескомпромисен водач на група отфрлени штитеници од дом за деца без родители. Заедно, тие тргнуваат во слепа одмазда кон светот зад нивните ѕидови, што им нанел само болка и страдање. Светот во кој за нив, постои само едно,...Смеј се секој ден
loading...