“Јас и Марко започнавме во Перуџа. Додека тој имаше професионален договор, јас бев малолетник без возачка дозвола. Тој постојано ме возеше и ме запознаваше со убавините на Перуџа. Кога немав пари, тој беше секогаш за да ми помогне. Никогаш нема да заборавам што се направи за мене.”

materazi-gatuzo

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Materazi-Gatuzo.jpg?fit=480%2C292https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Materazi-Gatuzo.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортФудбал'Јас и Марко започнавме во Перуџа. Додека тој имаше професионален договор, јас бев малолетник без возачка дозвола. Тој постојано ме возеше и ме запознаваше со убавините на Перуџа. Кога немав пари, тој беше секогаш за да ми помогне. Никогаш нема да заборавам што се направи за мене.'Смеј се секој ден
loading...