Како само го тоа изведе? Марадона? Ибрахимовиќ? Роналдо? Меси? Или пак некој друг шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Najdobri-Golovi.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Najdobri-Golovi.jpg?resize=120%2C70AleksandarСпортФудбалКако само го тоа изведе? Марадона? Ибрахимовиќ? Роналдо? Меси? Или пак некој друг шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=5cqZSuh9nTsСмеј се секој ден
loading...