Македонскиот синдром повторно проработе и по поразот од Хрватска многумина го критикуваа нашиот капитен арно ама во овој меч тој на најдобар можен начин им ги затвори устите на критизерите и плукачите. Браво Батка!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kire-Lazarov.jpg?fit=800%2C478https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kire-Lazarov.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортМакедонскиот синдром повторно проработе и по поразот од Хрватска многумина го критикуваа нашиот капитен арно ама во овој меч тој на најдобар можен начин им ги затвори устите на критизерите и плукачите. Браво Батка! https://www.youtube.com/watch?v=FM-DsJC-ST0Смеј се секој ден
loading...