Имињата не се ни битни. Велат најголем број биле Херцеговци! Што посирови толку поише за бизнис ги бива. По тоа планините кај што пораснале се симнале у градовите и маме е*але!

Не само во Хрватска на цел Балкан. За кај нас па муабет да не правиме шо велите?

kapitalizamtesla

Доколку сакате да ја видите листата со најбогатите хрвати одете на следниов линк

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/CAPITALISM-1.jpg?fit=400%2C339https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/CAPITALISM-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈИмињата не се ни битни. Велат најголем број биле Херцеговци! Што посирови толку поише за бизнис ги бива. По тоа планините кај што пораснале се симнале у градовите и маме е*але! Не само во Хрватска на цел Балкан. За кај нас па муабет да не правиме шо велите? Доколку сакате да...Смеј се секој ден
loading...