Насобраните луѓе беа престрашени кога огромната горила се приближи до детето, но тогаш …

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/5-godisno-dete-pagja-kafez-gorila.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/5-godisno-dete-pagja-kafez-gorila.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалНасобраните луѓе беа престрашени кога огромната горила се приближи до детето, но тогаш ... https://www.youtube.com/watch?v=QsRY1OXsY2Y  Смеј се секој ден
loading...