Каков нокаут? Што мислите кој ќе го попие?

Дедово како Попај е!

62 годишен Дедо во ултимејт фајт борба ги изненади сите! Видео!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Untitle.jpg?fit=555%2C333https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Untitle.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпорт,ТепачкаКаков нокаут? Што мислите кој ќе го попие? Дедово како Попај е! https://www.youtube.com/watch?v=2Hsy2Ce84GcСмеј се секој ден
loading...