Down by Law. Црно бел филм од Џим Џармуш од 1986. Еден од ретките американски некомерцијални филмски автори. Ви претставуваме одлична сцена. За оние што не го гледале филмот имате обврска да го изгледате.  Enjoy the scene!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Down-by-law.jpg?fit=259%2C194https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Down-by-law.jpg?resize=70%2C70AleksandarФилмhttp://www.youtube.com/watch?v=7rK3s_BP9kE Down by Law. Црно бел филм од Џим Џармуш од 1986. Еден од ретките американски некомерцијални филмски автори. Ви претставуваме одлична сцена. За оние што не го гледале филмот имате обврска да го изгледате.  Enjoy the scene!Смеј се секој ден
loading...