Историски момент за македонскиот спорт. Постарите да се потсетат а помладите за првпат да видат како жареше и палеше Кобрата од Кисела Вода.

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pancev1.jpg?fit=160%2C120https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pancev1.jpg?resize=88%2C70AleksandarСпортhttp://www.youtube.com/watch?v=tAxC763L3SM Историски момент за македонскиот спорт. Постарите да се потсетат а помладите за првпат да видат како жареше и палеше Кобрата од Кисела Вода.Смеј се секој ден
loading...