Сашо Гигов Гиш во 1991 издаде само еден албум со истоимената група. Како таква со чист стар добар звук не продефилира до денес, но добрите познавачи на Гиш останаа да ги негуваат неговите дела. Токму затоа музичката сесија на порталот Чорба го започнуваме со  Светлина.

 

*Зготвено од Dread*

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/F600F2E429E4B84D85417E05BDA675DA-e1374582988866.jpg?fit=330%2C176https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/F600F2E429E4B84D85417E05BDA675DA-e1374582988866.jpg?resize=70%2C70ЧорбаМузикаhttp://www.youtube.com/watch?v=btapEcLX98w Сашо Гигов Гиш во 1991 издаде само еден албум со истоимената група. Како таква со чист стар добар звук не продефилира до денес, но добрите познавачи на Гиш останаа да ги негуваат неговите дела. Токму затоа музичката сесија на порталот Чорба го започнуваме со  Светлина.   *Зготвено од Dread*Смеј се секој ден
loading...