Уште едно ремек дело на Сашо Гигов Гиш (вокал и ударни интрументи), во состав со Калина Велковска (вокал), Кристијан Евго (уд, укулеле), Предраг Икономовски (аку. гитара), Драган Стојковски (тамбура) и Гоце Наумов  (ударни инструменти). Песна основана на филмот ,,Тајната Книга,, на Владо Цветановски. Со Окитанска мелодија. Уживајте … 🙂

 

*Зготвено од Dread*

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault.jpg?resize=70%2C70ЧорбаМузикаhttp://www.youtube.com/watch?v=XXqiI39ztUs Уште едно ремек дело на Сашо Гигов Гиш (вокал и ударни интрументи), во состав со Калина Велковска (вокал), Кристијан Евго (уд, укулеле), Предраг Икономовски (аку. гитара), Драган Стојковски (тамбура) и Гоце Наумов  (ударни инструменти). Песна основана на филмот ,,Тајната Книга,, на Владо Цветановски. Со Окитанска мелодија. Уживајте ... 🙂   *Зготвено...Смеј се секој ден
loading...