Модниот стилист Дарен Кенеди разговора за женските модни трендови со дизајнерот од Маталан. Корисни совети за тоа што е ин за летово. Кратко но корисно клипче за нашите убави Балканки да бидат уште поубави и помодерни.

Тејк а лук.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Moda-1.jpg?fit=259%2C194https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Moda-1.jpg?resize=70%2C70AleksandarФешнhttp://www.youtube.com/watch?v=jOZH-XsnP1Q Модниот стилист Дарен Кенеди разговора за женските модни трендови со дизајнерот од Маталан. Корисни совети за тоа што е ин за летово. Кратко но корисно клипче за нашите убави Балканки да бидат уште поубави и помодерни. Тејк а лук.Смеј се секој ден
loading...