Новото Рено Клио – Гордини треба да прстигне на пазарот во 2014. Најверојатно ќе биде со 240 коњски сили. Купувачите ќе можат да бираат помеѓу повеќе измешани комбинации со бои. Основната ќе биде плава со апликации како што е прикажано на ова видео. За 5.9 секунди постигнува брзина од 100 км на час. Дизајнот е совршен. Штедете пари бидејќи овој спортски луксузен автомобил може да ви чини околу 28000 евра.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Klio.jpg?fit=275%2C183https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Klio.jpg?resize=70%2C70AleksandarАвтоhttp://www.youtube.com/watch?v=8nz44mc57ow Новото Рено Клио - Гордини треба да прстигне на пазарот во 2014. Најверојатно ќе биде со 240 коњски сили. Купувачите ќе можат да бираат помеѓу повеќе измешани комбинации со бои. Основната ќе биде плава со апликации како што е прикажано на ова видео. За 5.9 секунди постигнува брзина од...Смеј се секој ден
loading...