Револуционерен уред кој преку апликација се контролира од вашиот мобилен. Со помош на самолепливите сензори ќе можете да ги затварате вратите, да го изгасите светлото, да бидете известени ако има чад во вашата куќа и ред други команди преку вашиот мобилен. Ваквиот уред ќе чини 500 долари.

 

*Зготвено од Dread*

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/smartthings.jpg?fit=500%2C333https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/smartthings.jpg?resize=70%2C70ЧорбаТехноhttp://www.youtube.com/watch?v=BiZvyjB9c3o&list=PL8M1_kdl4cz5EI3LsGFl7EnmO4eLFs3Cs Револуционерен уред кој преку апликација се контролира од вашиот мобилен. Со помош на самолепливите сензори ќе можете да ги затварате вратите, да го изгасите светлото, да бидете известени ако има чад во вашата куќа и ред други команди преку вашиот мобилен. Ваквиот уред ќе чини 500 долари.   *Зготвено од Dread*Смеј се секој ден
loading...