Tасе летва пијан се прибира дома и Перса го подберува:
– Само за пијање знаеш! Друго не те интересира!
– А ти мори Персо? Ај да ти направам еден тест да те видам!
Прво прашање: Кажи три вида валути.
– Долари, Евра, Фунти.
Второ прашање: Кажи три вида презервативи.
– Не три, десет можам да ти кажам!
Трето прашање: Кажи три реки во Мавританија….Не знаеш…виде ли? Освен пари и е.ање друг интерес немаш а?!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pijan-maz-zena.jpg?fit=400%2C297https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pijan-maz-zena.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицTасе летва пијан се прибира дома и Перса го подберува: - Само за пијање знаеш! Друго не те интересира! - А ти мори Персо? Ај да ти направам еден тест да те видам! Прво прашање: Кажи три вида валути. - Долари, Евра, Фунти. Второ прашање: Кажи три вида презервативи. - Не три, десет можам да...Смеј се секој ден
loading...