Во Мозамбик, за разлика од Македонија, луѓето сѐ уште ја практикуваат својата традиционална медицина и не трошат пари на скапи фармацевтски производи. А што е најважно, парите остануваа во заедницата, а не одат во некои си таму т.н. мултинационални корпорации. Во следниот прилог можете да видите како навистина цивилизираните луѓе лечат главоболка. Може малку боли додека трае лечењето, ама веќе никогаш нема да се пожали дека го боли главата затоа што сега тој ќе ја боли неа.

 

Зготвено од FGMRVE.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault23.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault23.jpg?resize=70%2C70ЧорбаЕтноВо Мозамбик, за разлика од Македонија, луѓето сѐ уште ја практикуваат својата традиционална медицина и не трошат пари на скапи фармацевтски производи. А што е најважно, парите остануваа во заедницата, а не одат во некои си таму т.н. мултинационални корпорации. Во следниот прилог можете да видите како навистина цивилизираните...Смеј се секој ден
loading...